خانه >> سلامت >> رژیم وتغذیه >> شیر را گرم بخوریم یا سرد؟

شیر را گرم بخوریم یا سرد؟

شیر را گرم بخوریم یا سرد؟ , رژیم وتغذیه

شیرگاو را گرم بخوریم یا سرد؟
یک متخصص طب سنتی گفت: شیرگاو تقویت کننده مغز بوده و رطوبت آن را زیاد می‌کند، برطرف کننده فراموشی, مالیخولیا و وسواس بوده و مقوی قلب است، همچنین برای افراد سوداوی و مزاج خشک مفید بوده و ملین شکم است.

شیرحیوانی که مدت حاملگی آن نزدیک به مدت زمان حاملگی انسان باشد از نظر تغذیه مناسب‌تر است مثل شیر گاو.

علی اصل متخصص طب سنتی عنوان کرد: شیر دارای سه جزء مائیت (جزء آبی) که دارای طبیعت سرد و تر است، دُهنیت (جزء دَسِم و چرب) که گرم و خشک است و جُبنیت (جزء پنیری) آن که سرد و خشک است.

به گزارش سلامت نیوز، وی گفت: طبیعت شیرهای مختلف بستگی به غلبه هر کدام از این اجزا در شیر، دارد و بهتر است شیرگرم میل شود تا موجب سرعت نفوذ آن شده و زودتر از معده عبور کند.

علی اصل افزود: طریقه جوشاندن شیر به این ترتیب است که به‌اندازه یک‌چهارم شیر, آب اضافه کرده سپس در حرارت ملایم جوشانده شود تا آبی که اضافه شده تبخیر شود.

خواص شیرگاو:

ــ معتدل در گرمی و سردی و تری، یعنی سه جزء آبی, جزء دَسِم و چربی و جزء پنیری شیرگاو، به حد اعتدال و تساوی است.

به‌گفته وی شیرگاو، سریع الهضم است و ارزش غذایی بالایی دارد.

ــ چاق کننده بوده و قوه جنسی را تقویت کرده و باعث ازدیاد منی به‌ویژه اگر با خرما و گردو مصرف شود.

ــ شیرگاو، تقویت کننده مغز بوده و رطوبت آن را زیاد می‌کند.

ــ برطرف کننده فراموشی، مالیخولیا و وسواس بوده و مقوی قلب است.

ــ شیرگاو، برای افراد سوداوی و مزاج خشک مفید بوده و ملین شکم است.مصلح آن در گرم‌مزاجان، شکر و در سردمزاجان، عسل است.

خواص شیرگوسفند:

ــ شیرگوسفند چربی و قسمت پنیری آن از شیرگاو بیشتر بوده، همچنین غلیظ‌تر از شیرگاو است.

خواص شیر بز:

ــ جزء آبی شیر بز بیشتر است و تقریباً شبیه شیرمادر است.

ــ معتدل‌ترین شیرحیوانات است و لطیف‌تر از شیر گاو، است.

به این مطلب امتیاز دهید
[تعداد: 0 میانگین: 0]

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − سیزده =

*