خانه >> سلامت >> رژیم وتغذیه >> گوشت شتر و بز خاصیت دارد؟
. .

گوشت شتر و بز خاصیت دارد؟

گوشت شتر و بز خاصیت دارد؟ , رژیم وتغذیه

دستیار تخصصی طب سنتی ایران نکاتی درباره مصرف گوشت شتر و بز از منظر طب سنتی را عنوان کرد.
نکاتی درباره مصرف گوشت شترو بز از منظر طب سنتی
گوشت‌ها جزو آن دسته از مواد غذایی هستند که بسیار ارزش غذایی دارند و سرشار از مواد مغذی هستند. از دیدگاه طب سنتی گوشت هر حیوانی طبع متفاوت و مخصوص به خود را دارد و شناخت این طبع و مزاج می‌تواند از بروز بسیار بیماری‌ها پیشگیری کند.
خواص گوشت شتر.
دکتر علی اصل، دستیار تخصصی طب سنتی عنوان کرد: گرمی و خشکی گوشت شتر، بیشتر از گوشت گوسفند و گاو است، همچنین گوشت شتر، کمتر از دو سال بهتر است. وی افزود: گوشت شتر، تقویت‌کننده نیروی جنسی و مقوی اعضای بدن است. این گوشت غلیظ و سنگین است و مصرف آن بدون مصلح موجب تولید خون سوداوی و غلیظ می‌‌شود. مصلح گوشت شتر، پختن کامل آن همراه نمک و شوید است، البته بهتر است فلفل و زیره نیز هنگام پخت به آن اضافه شود.
خواص گوشت بز(مَعز)
علی اصل گفت: گوشت بز نسبت به گوشت گوسفند گرمی و تری کمتری دارد، همچنین ارزش غذایی آن از گوشت گوسفند کمتر است.
ــ خون تولید شده ناشی از مصرف گوشت گوسفند غلیظ‌تر و گرم‌تر از خون تولید شده از مصرف گوشت بز است.
ــ گوشت بز برای بدن‌های گرم و افرادی که فعالیت کمتری دارند, مناسب‌تر است.
ــ گوشت بز نسبت به گوشت گوسفند زودهضم‌تر است، البته گوشت بز ماده و بیش از یک‌ساله خوب نیست.

گردآوری : گروه سلامت سیمرغ

loading...
کانال تلگرام آریاهوم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 2 =

*