خانه >> آشپزی >> شیرینی پسته ای، یک شیرینی ساده و خوش طعم نوروزی
. .

شیرینی پسته ای، یک شیرینی ساده و خوش طعم نوروزی

شیرینی پسته ای، یک شیرینی ساده و خوش طعم نوروزی , آشپزی شیرینی و دسر شیرینی یکی از تنقلاتی است که می توانید داخل خانه خودتان درست کنید. با ما همراه شوید تا شما را با طرز تهیه شیرینی پسته ای آشنا کنیم.

مواد لازم برای شیرینی پسته ای

کره : ۲۲۰ گرم
پودر شکر : ۱۲۰ گرم
آرد : ۲۰۰ گرم
آرد برنج : ۲ ق چ
آرد ذرت : ۳ ق چ
پودر پسته : ۵۰ گرم
مغز پسته : ۷۰ گرم
پودر قند : برای تزیین

 

طرز تهیه شیرینی پسته ای

فر را ۱۵ دقیقه قبل از شروع به پخت شیرینی روی دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
کره و پودر شکر را بزنید، بعد مخلوط آردها و پودر پسته را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد خمیر شوند.
یک قاشق سوپ خوری از خمیر را برداشته، فرم بدهید و یک عدد مغز پسته را روی آن قرار داده و با فاصله آنها را داخل سینی که با کاغذ پوشانده اید قرار داده و در فر به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.
۵ دقیقه بعد از پخت شیرینی ها را از سینی جدا کرده و بعد از سردشدن با پودر قند تزیین کنید.

loading...
کانال تلگرام آریاهوم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × چهار =

*