پورتال خبری تفریحی

ترافل حلوا مجلسی برای افطار ماه رمضان

0 0

ترافل حلوا مجلسی برای افطار

ترافل حلوا مجلسی برای افطار ماه رمضان , شیرینی و دسر

 حلوا یکی از خوراکی های اصلی سفره افطار ماه رمضان است. این بار به جای درست کردن حلواهای همیشگی، ترافل حلوا مجلسی درست کرده و با آن از میهمانان تان پذیرایی کنید.

 ترافل حلوا مجلسی

مطالب مرتبط

مواد لازم برای تهیه ترافل حلوا مجلسی

آرد : ۲ پیمانه
آب : ۱ پیمانه
روغن : ۱ پیمانه
شکر : ۱ و ۱/۳ پیمانه
گلاب : ۱/۲ پیمانه
به مقدار لازم : زعفران
پودر نارگیل : به مقدار لازم

 مراحل تهیه ترافل حلوا

ابتدا روغن را داخل ماهیتابه ریخته و اجازه می دهیم تا داغ شود و سپس آرد را به آن اضافه می کنیم.
برای تهیه حلوا به شکل ترافل مقدار روغن نباید زیاد باشد چون در این صورت وقتی حلوا را داخل کپسول کاغذی می گذاریم روغن آن به کپسول پس داده و کاغذ کپسول چرب و روغنی می شود.
شعله را ملایم کرده و شروع به تفت دادن آرد می کنیم تا مزه خامی آرد گرفته شده و کم کم تغییر رنگ داده و تیره شود.
تا آرد به رنگ دلخواه مان برسد شربت حلوا را هم درست می کنیم. ابتدا آب را داخل قابلمه ریخته و شکر را هم اضافه می کنیم و شروع به هم زدن می کنیم تا به یک مایع شفاف برسیم.
حالا زعفران را هم اضافه می کنیم.
در نهایت گلاب را هم اضافه کرده و زیر شعله را خاموش می کنیم تا بوی گلاب از بین نرود.
حالا کم کم آرد را هم به رنگ دلخواه مان رسیده است.
شربت را کم کم به آرد اضافه کرده و سریع هم می زنیم تا آرد گوله نشود. در این مرحله بهتر است شعله گاز خیلی خیلی ملایم یا خاموش باشد.
تمام شربت را داخل آرد می ریزیم و مدام هم می زنیم تا حلوا شکل بگیرد.
وقتی حلوا کمی سرد شد از آن گلوله هایی به اندازه گردو درست می کنیم.
گلوله ها را داخل پودر نارگیل می غلتانیم.
و در نهایت داخل کپسول کاغذی می گذاریم.
حالا ترافل های خوشگل و خوشمزه ما آماده هستند و می توانیم آنها را سرو کنیم.

 

آشپزخانه آریاهوم

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

18 − پانزده =