پورتال خبری تفریحی

طرز تهیه فلافل کنجدی خوشمزه

0 2

طرز تهیه فلافل کنجدی خوشمزه , غذاهای ایرانی

فلافل یکی از محبوب ترین غذاها در ایران است، که انواع مختلفی دارد، در این مطلب طرز تهیه فلافل کنجدی خوشمزه و خوش پخت را به شما علاقه مندان به هنر آشپزی آموزش می دهیم.

فلافل کنجدی بکی از غذاهای خوش مزه و متفاوتی است، که درون آن از کنجد نیز استفاده می شود که طعم فلافل را تغییر می دهد، در طرز تهیه فلافل کنجدی از مواد اولیه سیب زمینی، نخود و ادویه استفاده می شود که طعم بسیار خوبی ایجاد می کنند.

  طرز تهیه فلافل کنجدی خوشمزه , غذاهای ایرانی

مطالب مرتبط

طرز تهیه فلافل آبادان و فلافل لبنانی که یکی از غذاهای خوشمزه و تند که چاشنی این غذای لبنانی فلفل است را در روزهای گذشته آموزش دادیم، فلافل کنجدی نیز تقریبا دارای طرز تهیه مشابه ای است تنها در مواد اولیه به کار رفته در آن تغییراتی داریم.
مواد لازم:

سیر : ۲ حبه
تخم مرغ : ۱ عدد
کنجد : ۱/۳ پیمانه
نخود : ۱/۵ پیمانه
سیب زمینی : ۱ عدد
نمک : به میزان لازم
نان باگت خشک شده : ۱ عدد
پودر آویشن : ۱ قاشق چای خوری
پودر پاپریکا : ۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز : ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر : ۱ قاشق کوچک سرخالی

طرز تهیه فلافل کنجدی :

ابتدا نخود را بشویید و در آب خیس کرده، سعی کنید نخود را از شب قبل در آب قرار دهید و آب آن را هر سه ساعت عوض کرده تا نخود طعم نا مطبوعی به خود نگیرد.

طرز تهیه فلافل کنجدی خوشمزه , غذاهای ایرانی

در مرحله بعد سیب زمینی، پیاز و سیر را پوست بگیرید خرد کنید و به نخود اضافه نمایید.

طرز تهیه فلافل کنجدی خوشمزه , غذاهای ایرانی

این مواد را به وسیله غذا ساز یا چرخ گوشت، کاملا به شکل نرم در آورید،

طرز تهیه فلافل کنجدی خوشمزه , غذاهای ایرانی

برای یکدست شدن مواد بهتر است دو دفعه چرخ کنید، به طوری که نخود زیر دستتان احساس شود، اگر نخود خیلی نرم شود باعث خمیر شدن فلافل می شود، در مرحله بعد طرز تهیه فلافل کنجدی, تخم مرغ و باگت را به نخود اضافه کرده، هم بزنید، سپس کنجد، ادویه ها و بیکینگ پودر را به مواد اضافه با هم مخلوط کنید،

طرز تهیه فلافل کنجدی خوشمزه , غذاهای ایرانی

نیم ساعت این مواد را در همین حالت قرار دهید بماند، تا بکینگ پودر اثر کند.

طرز تهیه فلافل کنجدی خوشمزه , غذاهای ایرانی

روغن را درون قابلمه بریزید، تا حسابی داغ شود، فلافل ها را درون قالب مخصوص ریخته، به صورت دسته های چندتایی فلافل را درون روغن بریزید به طوری که فلافل از هم فاصله داشته باشند، در صورت در دسترس نبودن قالب قاشق چای خوری را درون آب جوش زده مقداری از فلافل را بردارید، درون روغن بگذارید. وقتی یک طرفش سرخ شد طرف دیگر را برگردانید تا دو طرف سرخ شوند.

طرز تهیه فلافل کنجدی خوشمزه , غذاهای ایرانی

فلافل ها را درون ظرفی بچینید و اطراف آن را با گوجه فرنگی و زیتون تزیین کنید. اکنون فلافل آماده سرو است.

  طرز تهیه فلافل کنجدی خوشمزه , غذاهای ایرانی

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

4 − 2 =